WAT ZIJN GROVE PORIËN?

Poriën zijn onmisbaar om talg en vocht af te scheiden uit je huid. Deze kleine gaatjes in je huid zijn meestal niet zichtbaar. Als je last hebt van grove poriën zijn de openingen wel zichtbaar, wat je een onrustig huidbeeld geeft.

DE OORZAAK VAN GROVE PORIËN

Talg houdt je huid soepel. Op de T-zone (voorhoofd, (naast de) neus en kin) kun je soms last hebben van meer of overtollig talg. Als het talg zich ophoopt krijg je mee-eters of verstopte poriën. De porie kan hierdoor na een tijdje oprekken en groter worden. Je poriën worden steeds zichtbaarder waardoor je huidstructuur steeds grover wordt.

De een heeft een vettere huid dan de ander, dit kan erfelijk bepaald zijn. Als je ouder wordt, nemen de elasticiteit en stevigheid van je huid gelijk af. Je huid en de poriën worden slapper, waardoor poriën makkelijker verstopt raken en grover worden. Het gebruik van cosmetica, vette crèmes en onvoldoende reinigen dragen ook bij aan verstopte en grove poriën.

WAT KUN JE TEGEN GROVE PORIËN DOEN?

Bij Esthétique Louise pakken we grove poriën effectief aan met microdermabrasie of een peeling.

Het resultaat na de behandeling:
Jouw huid kan direct na de behandeling wat rood zijn, omdat de doorbloeding actief is gestimuleerd. Voor het gewenste resultaat zullen er gemiddeld 3 tot 5 behandelingen nodig zijn. Jouw huid ziet er na het behandeltraject weer mooi en fris uit!

nl_NLDutch
× Hoe kan ik je helpen?