JOUW NIEUW KIJK OP SCHOONHEID

Wij geloven dat échte schoonheid van binnenuit komt en dat gezonde voeding hier een grote rol in speelt. Een goede skincare routine verzorgt je huid. Bij elkaar zorgt dit voor een stralende huid!

Bij Esthétique Louise in Rotterdam kun je terecht voor huidverbeterende behandelingen. Een moment om te ontspannen, terwijl we samen werken aan de verbetering van je huid. We werken met de producten van het gerenommeerde merk Medik8. De behandelingen worden afgestemd op jouw huidconditie en je persoonlijke wensen.

De combinatie van Healthy Food store en exclusieve skincare is uniek in Nederland. In de concept-store kun je terecht voor superfoods en toxic free delicatesseproducten, die een toegevoegde waarde hebben. Denk aan producten vol antioxidanten of producten die de aanmaak van collageen stimuleren. We leren je met veel liefde en passie alles over de eeuwenoude geheimen van gezonde voeding en leefstijl. Ontdek een exclusieve en doeltreffende manier van huidverzorging die jou laat stralen!

Alsof je door Parijs wandelt, zo voelt het als je onze sfeervolle conceptstore binnenstapt waar exclusieve huidverzorging en gezonde voeding hand in hand gaan!

ONTMOET LOUISE

Louise is eigenaresse van Esthétique Louise in Rotterdam. In 2014 opende ze als gediplomeerd schoonheidsspecialiste haar eigen salon. Na vier jaar stopte ze een tijdje met werken. Dat duurde niet heel lang, want na twee jaar begon het toch weer te kriebelen. Ze miste haar vak en haar klanten. In 2020 opende ze de deuren van Esthétique Louise!

Louise is een enthousiaste vakvrouw en werkt met ontzettend veel passie. Haar nieuwe visie op schoonheid en voeding wil ze delen met een groter publiek. Want échte schoonheid komt van binnenuit!

nl_NLDutch
× Hoe kan ik je helpen?