De huid is een spiegel van onze ziel en laat ons dus zien hoe we ons op dat moment voelen. We blozen als we ons schamen of ongemakkelijk voelen, onze ogen worden zwaarder als we vermoeid zijn, onze huid straalt als we verliefd zijn en als we gestrest zijn weerspiegelt de huid dit genadeloos. Schoonheid heeft dus niet alleen met de buitenkant te maken, maar gaat veel verder dan dat. Daarom benader ik schoonheid graag op een holistische wijze en kijk dus naar meer aspecten dan alleen de huid.

De conditie van de huid is afhankelijk van een heleboel factoren. Zo is stress slecht voor de weerstand van de huid, breekt het collageen af en het veroorzaakt vroegtijdige huidveroudering. Naast de manier waarop emoties en stress je huid kunnen beïnvloeden, kan de huid ook geïrriteerd raken door een overdaad aan huidverzorgingsproducten, door een voedselallergie of door een overmatige reactie op omgevingsfactoren. Kortom: er gebeurt heel veel in je huid.

Laat je meenemen in mijn helende behandelingen voor huid, hart en ziel.

ONTMOET LOUISE

Louise is eigenaresse van Esthétique Louise in Rotterdam. In 2014 opende ze als gediplomeerd schoonheidsspecialiste haar eigen salon. Na vier jaar stopte ze een tijdje met werken. Dat duurde niet heel lang, want na twee jaar begon het toch weer te kriebelen. Ze miste haar vak en haar klanten. In 2020 opende ze de deuren van Esthétique Louise!

Louise is een enthousiaste vakvrouw en werkt met ontzettend veel passie. Haar nieuwe visie op schoonheid en voeding wil ze delen met een groter publiek. Want échte schoonheid komt van binnenuit!

nl_NLDutch
× Hoe kan ik je helpen?