WAT ZIJN FRUITZUURPEELINGS?

Een fruitzuurpeeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Onze fruitzuurpeeling behandeling heeft een reinigend, verjongend effect en zorgt voor huidverbetering.

De behandeling maakt de huid gladder, gezonder en steviger. Het zogenaamde glycolzuur, een reeks organische fruitzuren, stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken. Dit heeft een gunstig effect op problemen als acné, slechte doorbloeding, pigment- en ouderdomsvlekken. Als kuur verbetert het ook de vochtbalans van de huid.

HET RESULTAAT

Voor een optimaal resultaat adviseren we een kuur van 4 tot 6 behandelingen. Het exacte aantal hangt af van het huidprobleem dat je wilt aanpakken. Na de kuur blijven de resultaten nog een aantal maanden zichtbaar, daarom is het aan te raden om iedere paar maanden een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

NA DE BEHANDELING
Na iedere fruitzuurpeeling is het belangrijk om de huid te kalmeren en te herstellen met kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten van Cenzaa. Daarnaast ben je verplicht om een zonbeschermingsproduct af te nemen. Tijdens de peeling verdunt de hoornlaag, waardoor je gedurende de kuur extra gevoelig bent voor uv-straling.

De huid kan na de behandeling wat rood zijn, jeuken en licht schilferen. Dit is normaal en verdwijnt geleidelijk.

nl_NLDutch
× Hoe kan ik je helpen?