HEALTHY FOOD

OLIJFOLIE

Wist je dat olijfolie een van de oudste en krachtigste ontstekingsremmers is?
Wij verkopen olijfolie van Chateau d’Estoublon, een klein kasteel in het zuiden van Frankrijk. Deze volle, pure, olijfolie van de eerste persing bevat veel antioxidanten, werkt hydraterend en gaat rimpels en huidveroudering tegen. Ook is de olie een mooie alternatief voor lippenbalsem! De olijfolie beschermt de lippen en voorkomt dat ze uitdrogen of barsten.

chateau_olijfolie
Skincare-By-Louise-36

HONING

Honing is een op-en-top zuiver natuurproduct. Honing is niet alleen lekker, maar ook bijzonder geneeskrachtig. Het zou dan ook in geen enkele huisapotheek mogen ontbreken. Het blijkt uit onderzoeken dat honing tegen steeds meer kwalen wordt ingezet. Denk aan verkoudheid, het versterken van je immuunsysteem en het stimuleren van je uithoudingsvermogen. Honing helpt ook om huidproblemen te verzachten en honing heeft een antibacteriële en desinfecterende werking.

Bij Esthétique Louise is de honing van Hedene Paris verkrijgbaar. De oprichters van Hedene zijn kenners van echte, pure honing en vanuit zichzelf gemotiveerd om uitsluitend pure honing op de markt te brengen. Zij hebben dagelijks persoonlijk contact met geselecteerde imkers. Hierdoor kunnen zij garanderen dat ze pure, originele honing van topkwaliteit leveren. Deze honing is bijzonder, omdat de honing niet bewerkt wordt, puur biologisch is en volledig uit Frankrijk komt.

ARGANOLIE

De bijzondere geneeskrachtige werking van arganolie is al sinds de 13e eeuw bekend. Wij importeren rechtstreeks van een coöperatie van berbervrouwen. De pure originele arganolie is afkomstig van de Argania spinosa. Deze eeuwenoude boom groeit uitsluitend in het zuiden van Marokko en wordt ook de boom der schoonheid genoemd.

Het is wetenschappelijk aangetoond dat arganolie een vochtbalancerende functie heeft. Het bevat veel vitamine E wat ervoor zorgt dat de bovenste huidlaag sneller herstelt. 

argan-olie-louise-rotterdam
nl_NLDutch
× Hoe kan ik je helpen?